THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

joi, 18 februarie 2010

Mornin' Aftermath..

Poate ca ati asteptat postarea de aseara, dar din pacate am ajuns acasa prea matol ca sa mai nimeresc tastele asa ca recuperam azi in timp ce savurez cafeaua de reveneala!
Dupa cum bine stim, exista mai multe tipuri de hoti! Avem hotul intelectual, care in majoritatea teatrului sau de operatiuni se foloseste de alte persoane pentru a si procura prada; foarte raspandit si probabil cel mai de succes este hotul parvenit! Acesta te fura cu zambetul pe buze conducandu se dupa conceptul "aduna 10 fraieri si prefa te ca le faci minuni!" - vezi clasa politica. Mai avem hotul de Dorobanti, care e atat de idiot incat e prins pentru ca isi etaleaza bunurile mai ceva ca un paun in calduri (a nu fi confundat cu escrocul de Dorobanti care traieste de pe urma fraierilor cu bani din aceasta zona). Urmeaza hotul de cartier, des intalnit prin apartamente in timp ce familia americanizata este la shopping in vreun supermarket. Tot el se ocupa si de masinile parcate printre blocuri, ale caror alarma chiuie inebunita pe la 3 dimineata. Sportul preferat al hotilor de cartier este leapsa cu garda, datorita lor domnii politisti mai pierd un pic din burta.
Un specimen care pe mine personal ma dezgusta este hotul lipsit de onoare! Acesta e in stare sa lege, sa bata, sa tortureze si sa violeze batranei de peste 70 de ani pentru un milion amarat de lei vechi - vezi stirile de la ora 5. Pentru acest ultim tip de hot, mai exact pentru toti ce care se regasesc in aceasta descriere, am un mesaj pe cat de prietenos pe atat de caustic: Sper sa va vad pe toti judecati in Alabama!! Marsh ma!!
Si ca sa ne pastram starea razboinica, un tribut pentru 2 monstri sacri..