THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

miercuri, 31 martie 2010

In The Name Of Medicine..

Salutare salutare!! Vremea trece, vremea vine, iar eu mi am adus aminte ca mai am si blog si din cate am observat, destula lume care il citeste. Asa ca, la cerere si din destul timp la dispozitie ma intorc cu cateva cuvinte pentru creierasii vostri lipsiti de divertisment!
Ma gandeam de ceva timp, ca orice om constient si intreprinzator, la cum as putea sa mi asigur batranetea, vazand bineinteles cate chinuri indura batraneii nostri prin farmacii si mai ales prin infernalele hipermarket-uri, fara sa mai aduc in discutie mijloacele de transport in comun. E un viitor mult prea gri pentru mine si totodata nu as vrea sa ma bazez pe ai mei copii, daca oi avea vreodata, pentru ca stiu cat de panarama sunt eu! Si da, o recunosc cu foarte putina jena. Astfel, cuprinse de disperare, rotitele se invart cu spor si ideea salvatoare apare fara echivoc! Strangem dintr o anumita grupa de sfincteri vreo 20-25 de ani si cu banii obtinuti prin acest efort inuman, investeste baiatu' intr un teren in Columbia sau Peru. In speranta ca nu se supara Obama si nu invadeaza si pe acolo, iar regimul politic se mentine, transformam terenul in plantatie de coca! Mana de lucru ieftina, clima placuta, bani frumosi, scopuri bineinteles ca medicinale. Ar mai ramane o singura dilema: cum sa supravietuiesc pana la prima recolta?
Astept ale voastre sfaturi, promitand solemn ca va las cota parte in testament. Uite si un pic de inspiratie, ca sa intram in vibe ul acestui tip de afacere...