THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

vineri, 27 ianuarie 2012

Shaorma and Merlot...

Viata are obiceiul de a ne servi aperitive.. poate ca astazi gustam caviar..maine niste parizer ieftin ca deja maslinele sunt un lux. Una peste alta, meniul este divers..mai picant..mai lejer..extravaganta nu este exclusa..si chiar daca poftele noastre pot fi altele, trebuie sa gustam din fiecare, iar viata fiind un bucatar excelent, ne gasim mereu surprinsi de ceea ce ne ofera, placut sau nu. O ard culinar azi, fiind prins in bucatarie, lovit fiind de nuante filosofice in timp ce mi prepar pastele. Oare mi ar face placere sa mi aleg singur meniul? Pai asta incerc de pe la 8 luni cand am scuipat prima lingurita de piure de fructe, pictand artistic bluza mamei, aratandu mi mandru abilitatile de gurmand. Ce i drept, nu imi prea iese mereu si ma vad nevoit sa inghit si bune si rele, insa de la 8 luni incoace, ceva nu s a schimbat, macar am invatat sa scuip! Ce ramane de facut daca bucatarul nostru drag este atat de dictatorial?? Pai pentru mine e simplu, ramane sa alegem cu grija pe cine scoatem la cina.. La urma urmei, daca prezenta este agreabila, iar conversatia ne face placere, mai trecem cu vederea meniul zilei nu i asa? Si totusi macar azi, imi gatesc singur, intr un deplin act de rebeliune!! Si avand in vedere ca mi se duce dracu' sosul, hai sa va dau ceva bun pentru suflete.. Don't forget to chew your food!!!